Ervaringen

Ervaringen met Sportmindit

Lees hier ervaringen met Sportmindit in enkele quotes:

“Ter voorbereiding op mijn politie sporttest heb ik een traject gevolgd bij Maarten. Ik had deze sporttest 2x niet gehaald, waardoor ik er weinig vertrouwen in had dat ik het ooit zou halen. Door op een andere manier naar mijn prestatie te leren kijken en me meer te focussen op de handelingen die ik uit moest voeren, is mijn mindset écht veranderd. Inmiddels zelfs aan het trainen voor een 1/8e triatlon, waarbij de kennis die Maarten mij heeft bijgebracht ook zeer goed van pas komt.”
– Carola, 23 jaar –

“Aandacht bij je taak houden en de bewustwording dat je ondanks spanning toch kunt presteren zijn de belangrijkste dingen die ik heb geleerd van Maarten. Hierdoor heb ik het plezier weer teruggevonden in mijn sport! Bedankt!”
– Alexander van den Doel, snooker –

“De gesprekken met Maarten hebben mij meer inzicht gegeven in mijn mentale mogelijkheden in mijn sport. Ik kan nu beter de uitdagingen van een positieve kant bekijken.”
– Trampolinespringster 14 jaar –

“Na het volgen van de workshop mentale wedstrijdvoorbereiding ben ik me meer bewust van wat sporters nodig hebben tijdens een wedstrijd. De eerste wedstrijd met de nieuwe voorbereiding was een groot succes!”
– Trainster synchroonzwemmen –

Samenwerkingen

Sportmindit is een aantal samenwerkingen aangegaan en heeft onder meer met (sporters/trainers van) onderstaande sportbonden en verenigingen gewerkt.

crossfit zoetermeer

KNZB       propatria zoetermeer       Snowsports academy racing

WVZ Zoetermeer       ilion zoetermeer       Optimist club nederland       loods snooker