Maarten Jongma

Maarten Jongma

Sportprestaties verbeteren

Thema-avond trainers

8 nov 2017

Beste trainer!

Wat is belangrijker, resultaat of proces? Wat maakt een seizoen onvergetelijk, de ontwikkeling van de sporter of het team of de positie op de ranglijst? Als trainer wil je je energie inzetten op die zaken waar je invloed op hebt.

Op dinsdagavond 28 november delen Wijnand Peeters, manueel therapeut en Maarten Jongma, sport- en prestatiepsycholoog hun kennis over waar je als trainer invloed op hebt in het proces naar resultaat. Er is o.a. aandacht voor het proces van de individuele ontwikkeling van de sporter en de verschillende fasen in een groepsproces. Daarbij is er voldoende gelegenheid om ervaringen met elkaar te delen en zo ook te leren van successen en valkuilen van andere trainers.

Optimum Zoetermeer staat voor een optimale sportbeleving. Vanuit een multidisciplinaire benadering willen wij een ieder helpen het maximale uit hun sportbeleving te halen. Wij delen graag onze kennis en organiseren daarom regelmatig thema-avonden.

We nodigen je uit om op 28 november deel te nemen aan onze thema-avond in onze praktijk aan de Groeneweg 5, in Zoetermeer. Meld je nu aan door te mailen naar info@sportmindit.nl of bel/app naar 06-24864704.

We zien je graag op 28 november om 20.00 uur.

 

Sportieve groet,
Maarten en Wijnand
Optimum Zoetermeer

Terug naar de homepage