Over mij

HR_TIMfysio_JPG_ph_3779-1-scaled
Voetbal op strand. Foto van Serkan Göktay via Pexels
Crossfit. Foto van Leon Adegeest

Vertrouwd door meer dan 50 cliënten

Sportmindit

De stille vriend achter het succes van de topsporter

Door samen aan de slag te gaan met jouw mentale weerbaarheid, zul je in staat zijn om beter te presteren bij prestatiedruk en stress. Je voelt je vitaler, krachtiger en behaalt meer succes omdat je weet wat je nodig hebt.

Mijn vijf kernwaarden

Meer dan 15 jaar ervaring

Als (klinisch) psycholoog in de sport heb ik ervaring met begeleiding in diverse situaties. Van gebrek aan plezier, tot angst en depressie die je belemmeren. 

Meer dan 50 tevreden sporters

Door het ontwikkelen van sportbewustzijn en mentale weerbaarheid heb ik veel sporters geholpen om weer te presteren, te herstellen én te genieten.

Hoe presteer jij onder druk?

Ik help je je mentale vaardigheden verbeteren

Met mentale skills ben je in staat om je eigen emoties en spanning in je lichaam beter te herkennen en hier vervolgens goed mee om te gaan. Zo presteer je ook goed onder hoge druk of in bijzondere omstandigheden. 

Golf foto van Peter Drew op unsplash

Tijd en aandacht

zodat jij je op je gemak voelt

In een traject maak ik alle tijd voor je. We creëren goede contactmomenten. Ik zorg ervoor dat jij je op je gemak voelt, kunt zeggen wat je op je hart hebt en je veilig voelt. Zo bereik je namelijk het meest.

Eerlijkheid is een van mijn speerpunten. Ik help je beseffen dat een verandering in je mindset nodig is om jezelf naar grotere hoogtes te tillen. Om krachtiger, sterker en succesvoller te worden. Vervolgens help ik je om deze verandering te realiseren, op jouw tempo.  

Over Sportmindit

Waarom voor mij kiezen

Dankzij mijn jarenlange ervaring als psycholoog weet ik wat je kunt bereiken met het vergroten van je mentale weerbaarheid. En dat valt niet te onderschatten. 

Wie ben ik?
Ervaring op topniveaus
Maarten Jongma

Maarten Jongma

Even sparren over de mogelijkheden? Graag! Geef me een belletje of vul het contactformulier in en we bespreken wat jou het beste kan helpen. 

Verhalen

Verhalen over sporters en hun problematiek

Lees hier voorbeelden van sporters die jou voor gingen. Lees over hun problemen, wat ze weerhield van hulp zoeken en waarom ze mij zouden aanbevelen

× Hoe kan ik je helpen?