Sportpsycholoog Delft

Tennis. Foto van Alex Moises via unsplash

Sportpsycholoog Delft – Mentale Training voor Sporters

Ben je op zoek naar een ervaren sportpsycholoog in Delft en omgeving? Bij Sportmindit ben je aan het juiste adres. Als gepassioneerd sportpsycholoog help ik sporters zoals jij om mentaal beter en sterker te worden en het maximale uit je sportprestaties te halen. Dit doe ik door gedachten, gevoelens en gedrag in verschillende sportsituaties te analyseren. Met mijn persoonlijke aanpak en effectieve mentale trainingstechnieken bied ik jou de tools die nodig zijn om jezelf te overtreffen en je sportieve doelen te bereiken. 

Sportmindit: Jouw Weg naar Mentale Kracht en Sportief Succes

Sportmindit staat bekend om zijn hoogwaardige mentale begeleiding op maat. Met mijn expertise in sportpsychologie en jarenlange ervaring help ik sporters uit verschillende disciplines om hun potentieel te benutten en te excelleren. Of je nu een voetballer bent die zijn zelfvertrouwen wil vergroten, een tennisser die beter wil omgaan met wedstrijdspanning, of een lid van een hockeyteam dat de teamdynamiek wil verbeteren: ik sta klaar om je te ondersteunen en je mentaal beter te voelen.

Ben je woonachtig in Delft en ben je op zoek naar een sportpsycholoog? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Maarten Jongma: Jouw Sportpsycholoog in Delft

Mijn naam is Maarten Jongma, een gedreven sportpsycholoog met een passie voor sport en de complexe interactie tussen lichaam en geest. Als klinisch psycholoog met een specialisatie in sportpsychologie bied ik een unieke combinatie van expertise en ervaring. Mijn doel is om jou te helpen een high-performance mindset te ontwikkelen, waarbij stabiliteit, zelfvertrouwen en focus centraal staan.

Mentale Training voor Sporters

Als sportpsycholoog werk ik intensief met sporters samen om hun mentale veerkracht te versterken, zelfvertrouwen op te bouwen en focus te behouden. Met behulp van op maat gemaakte mentale trajecten help ik je obstakels te overwinnen en jezelf te motiveren om te groeien, zowel op fysiek als mentaal vlak. Of je nu worstelt met prestatiedruk, concentratieproblemen hebt of je zelfvertrouwen wilt vergroten, ik bied de begeleiding die je nodig hebt om je sportieve potentieel te verwezenlijken en je mentaal beter te voelen.

Waarom ga je naar de Sportpsycholoog in Delft? 

De meeste sporters doen zo hard mogelijk hun best om het beste uit zichzelf te halen. Een groot onderdeel is de mindset. En dat is precies waar de  Sportpsycholoog Delft jou bij kan helpen. Maar ook als je behoefte hebt aan het leren omgaan met diverse tegenslagen, beter en positiever wilt leren kijken naar je geleverde prestaties of als je het plezier in het uitoefenen van je sport bent verloren kan je hier terecht voor hulp.  

Wil je weten wat Sportpsycholoog Delft voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Waarom Kiezen voor een Sportpsycholoog in Delft?

Het vinden van de juiste sportpsycholoog in Delft is essentieel voor jouw groei als sporter. Bij Sportmindit profiteer je van een persoonlijke aanpak en deskundige begeleiding die is afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen. Mijn praktijk is gevestigd in Zoetermeer, nabij Delft, waardoor ik goed bereikbaar ben. Of je nu recreatief sport of een professionele sporter bent, ik help je graag om je prestaties te verbeteren en je doelen te bereiken.

Mentale Training bij Tennisvereniging de Delftse Hout

Bij Tennisvereniging de Delftse Hout begrijpen ze als geen ander het cruciale belang van mentale vaardigheden in tenniswedstrijden. De erkende tennisschool TennisTops hecht veel waarde aan de ontwikkeling van deze mentale vaardigheden en integreert ze in hun trainingen. Sportmindit heeft met succes workshops gegeven aan jonge talenten en volwassen tennissers bij verschillende verenigingen in de regio. Daarnaast werk ik graag samen met tenniscoaches om spelers te helpen meer stabiliteit te vinden en betere prestaties te leveren. Met behulp van mentale training en psychologische technieken kunnen prestaties naar een hoger niveau getild worden. Door te werken aan mentale veerkracht, zelfvertrouwen en focus leer je beter omgaan met wedstrijdspanning, wat resulteert in verbeterde prestaties op de tennisbaan.

Hoe zit het bij Sportpsycoholoog Delft met vergoedingen?

Beoefen je topsport en beschik je over een Nationale Topsport Polis van zorgverzekeraar het Zilveren Kruis? In 2023 profiteer je van vergoedingen van maximaal 3 sessies. Ook in het geval van een psychische stoornis (DSM-V diagnose) kun je de gesprekken vergoed krijgen vanuit de basisverzekering. Let op: hierbij geldt wel het verplichte eigen risico.  

Neem Vrijblijvend Contact Op

Wil je jouw mentale kracht ontwikkelen en sportief succes behalen? Neem dan nu vrijblijvend contact op met Sportmindit. Samen kunnen we bespreken hoe ik je kan helpen jouw doelen te bereiken en je mentaal beter te voelen. Versterk je mindset, vergroot je zelfvertrouwen en verbeter je prestaties met de professionele begeleiding van een ervaren sportpsycholoog. Bereik je volledige potentieel en ervaar de voordelen van mentale training in jouw sport. Aarzel niet en neem vandaag nog contact op!

Meer weten?

× Hoe kan ik je helpen?