Transformeer jouw mentaliteit

verbeter jouw spel

sandro-schuh-HgwY_YQ1m0w-unsplash (1)

Maximaal presteren

Ben jij een voetballer die constant streeft naar verbetering? Wil je jouw prestaties op het veld naar een hoger niveau tillen? Zoek niet verder! De app sportmindit is ontwikkeld om jou te helpen het maximale uit jouw capaciteiten te halen en jouw mentale kracht te versterken.

Met de app ontwikkel jij jouw High Performance Mindset Game Plan stap voor stap in 6 weken!

Wat is de sportmindit-app?

De revolutionaire app sportmindit is ontworpen om voetballers te begeleiden bij hun mentale reis naar succes. Met een combinatie van sportpsychologie, mindfulness en ACT (acceptance and commitment therapy), biedt de app een holistische benadering om jou te helpen een high performance mindset te ontwikkelen. De 6-weekse challenge FREE YOUR MIND is speciaal ontworpen om jou van zelfkritisch naar zelfverzekerd te transformeren, zodat je elke training en wedstrijd met een duidelijke taak en met zelfvertrouwen tegemoet kunt treden.

Wat maakt de sportmindit-app uniek?

sportmindit is de enige app waarmee je waar en wanneer je maar wilt kan werken aan je mentale vaardigheden en het ontwikkelen van een high performance mindset game plan, speciaal voor voetballers!

10+ jaar ervaring

Alle opdrachten en voorbeelden zijn ontwikkeld en getoetst in 10 jaar werken met topsporters. De inhoud is laagdrempelig. Investeer elke dag 1% van je tijd in deze mentale training en ervaar het verschil. Je kan de app openen, waar en wanneer je maar wilt! 

Wetenschap

Alle interventies en technieken zijn gebaseerd op wetenschappelijke inzichten en bewezen methoden in de sportpsychologie, gecombineerd met ACT en mindfulness. De informatie wordt altijd met praktische voorbeelden inzichtelijk gemaakt. 

Toegankelijk

Of je nu een amateur of een professionele voetballer bent, sportmindit is voor iedereen toegankelijk. De app is beschikbaar op zowel iOS als Android, zodat je overal en altijd toegang hebt tot onze uitgebreide programma’s en oefeningen.

Hoe werkt het?

 1. Download de App 
  Zoek naar sportmindit in de App Store of Google Play Store en download de app op jouw smartphone of tablet.


 2. Start de Challenge
  Meld je aan voor de 6-weekse challenge en begin jouw reis naar mentale kracht en zelfvertrouwen.

 3. Investeer 1% van je tijd
  Volg de instructies en voer de oefeningen uit die speciaal zijn ontworpen om jouw mindset te transformeren en jouw prestaties te verbeteren.

 4. Track Jouw Vooruitgang 
  Monitor jouw vooruitgang en zie hoe je elke dag sterker en zelfverzekerder wordt.

Klaar om jouw Mental Game te verbeteren?

Begin vandaag nog jouw reis naar zelfverzekerd presteren! 

Transformeer jouw mentaliteit, verbeter jouw spel en haal het maximale uit jouw talent op het veld. Download nu en start jouw reis naar succes met sportmindit!

Aan de slag?

Verbeter jouw mentale vaardigheden!

Benieuwd of een online training via een app iets voor jou is? Laat het me weten en we bespreken samen de mogelijkheden. Ook als je nog twijfelt, omdat je jezelf maar ten dele herkent in de geschetste voorbeelden.

Als blijkt dat je bij mij niet aan het juiste adres bent, dan geef ik je met alle liefde advies zodat je wel het juiste klankbord vindt. 

× Hoe kan ik je helpen?