Sportpsycholoog Den haag

Tennis. Foto van Alex Moises via unsplash

Sportpsycholoog Den Haag – Mentale Training voor Sporters

Welkom bij Sportmindit, dé sportpsycholoog in Den Haag en omgeving. Als ervaren sportpsycholoog help ik sporters zoals jij om mentaal sterker te worden en het maximale uit je sportprestaties te halen. Met een persoonlijke aanpak en effectieve mentale trainingstechnieken bied ik jou de tools die nodig zijn om jezelf te overtreffen en je sportieve doelen te bereiken.

Over Sportmindit – Jouw Stille Vriend achter het Succes

Bij Sportmindit geloof ik in het belang van een high performance mindset. Ik bied op maat gemaakte begeleiding om sporters te helpen bij het ontwikkelen van stabiliteit, zelfvertrouwen en focus. Of je nu een voetballer bent die zijn zelfvertrouwen wil vergroten, een tennisser die beter wil omgaan met wedstrijdspanning, of een hockeyteam dat de teamdynamiek wil verbeteren, ik sta voor je klaar.
Mijn naam is Maarten Jongma en ik ben gepassioneerd door sport en de interactie tussen lichaam en geest. Met mijn klinische ervaring als psycholoog en mijn expertise in sportpsychologie help ik sporters om mentaal sterker te worden en optimaal te presteren.

Wat Doet een Sportpsycholoog in Den Haag?

Als sportpsycholoog werk ik samen met sporters om hun mentale veerkracht te versterken, zelfvertrouwen op te bouwen en focus te behouden, oftewel het creëren van een high performance mindset. Sporten gaat soms gepaard met uitdagingen en obstakels die je kunnen belemmeren om vrij te kunnen sporten en optimaal te presteren. Met mijn begeleiding leer je hoe je deze obstakels kan overwinnen en jezelf kunt motiveren om te blijven groeien, zowel op fysiek als mentaal vlak. Lees hier meer over wat je van een individueel traject kunt verwachten.

Waar kan ik een Sportpsycholoog vinden in Den Haag?

Als je op zoek bent naar een professionele sportpsycholoog in Den Haag, ben je bij Sportmindit aan het juiste adres. Mijn praktijk is gevestigd in Zoetermeer bij SPARK personal training en fysiotherapie. Ik werk onder andere met sporters uit omliggende plaatsen zoals Wassenaar, Scheveningen, Voorburg en Rijswijk. Met mijn persoonlijke aanpak en deskundige begeleiding help ik sporters van verschillende niveaus (recreatief tot Olympisch) en verschillende sporten om hun prestaties te verbeteren en hun doelen te bereiken. Lees hier verhalen van sporters die jou zijn voorgegaan. 

Samenwerking met Pro Patria Zoetermeer

Al geruime tijd ben ik betrokken bij Pro Patria, een prominente turnvereniging uit Zoetermeer. Onze samenwerking heeft geleid tot begeleiding van individuele sporters en groepsgesprekken. De mentale vaardigheden van de sporters zijn versterkt en ik heb de sporters kunnen ondersteunen in hun streven naar succes. Daarnaast kunnen de trainers van Pro Patria bij mij terecht met hun vragen over psychologische processen in de ontwikkeling van de sporters. Pro Patria is in verschillende disciplines op nationaal en internationaal niveau actief en zijn daar succesvol in. Ik ben trots om te kunnen bijdragen aan hun succesverhaal.

Sportpsycholoog Nodig in Den Haag? Neem Vrijblijvend Contact Op!

Wil je mentaal sterker worden en je sportieve prestaties naar een hoger niveau tillen? Neem dan vrijblijvend contact op met Sportmindit. Samen kunnen we bespreken wat jouw specifieke behoeften en doelen zijn en hoe ik jou daarbij kan helpen. Als sportpsycholoog streef ik ernaar om jouw stille vriend achter jouw succes te zijn en je te begeleiden op jouw weg naar optimale sportprestaties.

Meer weten?

× Hoe kan ik je helpen?