Sportpsycholoog Rotterdam

Tennis. Foto van Alex Moises via unsplash

Sportpsycholoog Rotterdam – Versterk je mentale kracht voor sportief succes!

Welkom bij Sportmindit, dé sportpsycholoog in Rotterdam en omgeving! Als geen ander begrijp ik hoe belangrijk mentale kracht is om sportieve successen te behalen. Al meer dan 10 jaar begeleid ik individuele sporters en teams bij het ontwikkelen van hun mentale vaardigheden, zodat ze stabieler presteren en het beste uit zichzelf halen.

Wat is de rol van een Sportpsycholoog?

Een sportpsycholoog is gespecialiseerd in het begeleiden van sporters op mentaal vlak. Om te presteren moet je technische, tactische, fysieke en dus mentale vaardigheden bezitten. Mijn naam is Maarten Jongma en ik help sporters deze mentale vaardigheden ontwikkelen. Bij Sportmindit zijn sporters van alle niveaus welkom, van enthousiaste amateurs tot professionele atleten. Mijn focus ligt op het ontwikkelen van een high performance mindset, het vergroten van zelfvertrouwen, het omgaan met druk en het optimaliseren van prestaties.

Toegankelijk en betaalbaar

Veel mensen vragen zich af: “Wat kost een sportpsycholoog in Rotterdam?” Bij Sportmindit begrijpen we dat toegankelijkheid van groot belang is, vooral voor individuele sporters. Daarom bied ik persoonlijke begeleiding aan tegen betaalbare tarieven. Mijn doel is om jou te helpen jouw sportieve doelen te bereiken met een op maat gemaakt aanbod. Neem vrijblijvend contact met me op om meer te weten te komen over de kosten en de mogelijkheden. 

Waar vind ik een Sportpsycholoog in Rotterdam?

Als je op zoek bent naar een professionele sportpsycholoog in Rotterdam, ben je bij Sportmindit aan het juiste adres. Mijn praktijk is gevestigd in Zoetermeer bij SPARK personal training en fysiotherapie en ik begeleid sporters uit de wijde omgeving, waaronder Nieuwerkerk aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, Berkel en Rodenrijs en Bleiswijk. Om jou echt goed te kunnen helpen, kom ik graag langs bij een training of een wedstrijd. Uiteindelijk wil je daar de mentale vaardigheden kunnen toepassen, toch! Uiteraard kunnen sessies ook online plaatsvinden. Dit is interessant om reistijd te beperken of wanneer je als sporter in het buitenland wedstrijden hebt! Met mijn persoonlijke aanpak en nadruk op het ontwikkelen van mentale kracht, help ik sporters om hun prestaties te verbeteren en hun doelen te bereiken. Ben jij er klaar voor om net als deze sporters je niveau naar een hoger plan te tillen!

Word ik jou krachtige bondgenoot voor sportief succes?!

Ben je op zoek naar een sportpsycholoog in Rotterdam die jou kan helpen om met een high performance mindset sportieve successen te behalen? Sportmindit staat voor je klaar! Neem vrijblijvend contact met me op en ontdek hoe we samen kunnen werken om jouw sportieve doelen te bereiken. Elke sporter is uniek en heeft eigen wensen. Samen onderzoeken we wat jij nodig hebt.

Feyenoord maakt gebruik van sportpsychologie – Een High Performance Mindset voor Succes

Jeugdopleidingen in het betaald voetbal, waaronder die van Feyenoord, Sparta en Excelsior, erkennen al geruime tijd het belang van sportpsychologische begeleiding. Deze jeugdopleidingen maken dan ook gebruik van sportpsychologen. Bij de senioren is dat minstens zo waardevol, echter vindt daar nog veel minder vaak een structurele samenwerking plaats. Sportpsychologen bij jeugdopleidingen zijn veelal gespecialiseerd in talentontwikkeling. Ik werk met volwassen sporters aan andere thema’s.
Feyenoord, landskampioen in het bijzonder succesvol verlopen seizoen 2022/2023, werkte in dat jaar samen met Dan Abrahams, een ervaren sportpsycholoog uit Engeland met jarenlange premier league-ervaring.

Abrahams heeft de hoofdmacht van Feyenoord geholpen bij het creëren van een high performance mindset, wat heeft bijgedragen aan hun onwrikbaar geloof in kansen, juist bij achterstand. Door middel van groepstrainingen en individuele begeleiding hebben ze gewerkt aan het ontwikkelen van mentale veerkracht, het omgaan met wedstrijddruk en het maximaliseren van hun potentieel op het veld. De vruchtbare samenwerking heeft geleid tot indrukwekkende resultaten, namelijk het behalen van het landskampioenschap. Lees hier meer over deze samenwerking tussen Feyenoord en Dan Abrahams. 

Het succes van Feyenoord getuigt van de impact en effectiviteit van sportpsychologie in het bereiken van sportieve doelen. Ik streef ernaar om jou dezelfde voordelen te bieden die Feyenoord heeft ervaren. Samen werken we aan het ontwikkelen van een high performance mindset, zodat ook jij je volledige potentieel kunt benutten en sportieve successen kunt behalen.

Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek hoe sportpsychologie jou kan helpen om jouw doelen te bereiken. Want net zoals Feyenoord hebben ook jij en jouw team het in zich om groots te presteren.

Meer weten?

× Hoe kan ik je helpen?