Ik heb contact opgenomen met Maarten omdat ik de volgende stap wilde zetten in mijn golfcarrière. Ik wilde professional worden en mede door de samenwerking met Maarten ben ik dat nu! Samen hebben we gekeken naar mijn sterke en minder sterke punten in het spel.
Voordat ik Maarten ontmoette, was ik bezorgd dat hij mijn sport niet begreep en dat ik alle golftermen met betrekking tot prestaties moest uitleggen. Tijdens onze eerste sessie liet Maarten weten zijn huiswerk te hebben gedaan en juist veel wist over golf en de terminologie. Hij is zelfs een keer zelf gaan golfen om een beter begrip te krijgen van de sport.
Ik waardeer Maartens kalmte, omdat het mij rust geeft en ik me gehoord voel wanneer ik mijn verhaal deel. Ik geloof dat eerlijkheid de sleutel is tot succes en dit is iets dat Maarten en ik delen. Als je serieus en gepassioneerd bent over je sport en je wil beter presteren dan ben je bij Maarten Jongma aan het juiste adres. Hij leert jou jezelf beter kennen zodat jij een de volgende stap kan zetten in je carrière.

× Hoe kan ik je helpen?